Друзі, скажіть, будь ласка, де краще всього шукати роботу? Я вже кілька місяців безробітний і не знаю, куди звертатися. Чи варто надсилати свої резюме на різні сайти з вакансіями, або краще йти у прямому контакті до потенційних роботодавців? Може, є якісь кращі методи, про які я не знаю?
Вакансії
Сообщений 1 страница 3 из 3
Поделиться22023-09-23 22:05:29
Ой, мені також потрібно шукати варіанти, але де починати і не знаю
Поделиться32023-09-23 22:17:59
Шукати роботу можна за різними шляхами, і кожен має свої переваги. Я б хотів порадити тобі про сайт компанії Галактика galaktica.io . Цей сайт є платформою, де ти зможеш знайти вакансії з гарними умовами. Це великий інформаційний ресурс з достатньою кількістю вакансій різних напрямків і рівнів складності. На сайті ти зможеш знайти детальну інформацію про компанію та дізнатися про її цінності та проекти. Окрім цього, ти можеш використовувати інші платформи, де розміщуються вакансії. Наприклад, можеш переглядати різні роботодавців на сайтах з кар'єрними оголошеннями, або стежити за вакансіями у соціальних мережах. Також не забувай про можливість звернутися в прямому контакті до компаній, де ти хочеш працювати.